3 april 2009

WOW!!

WOW! Vilket kul liv jag har!

Livet är som vi alla vet både toppar och dalar men på sista tiden har det varit många toppar.

Awake – Pingstkyrkans drogfria café på fredagskvällar.

Besöksrekord i fredags! (ca 50) Egentligen är det inte så konstigt. Vem vill inte komma till en plats med härliga människor, billiga hamburgare, bra aktiviteter, men framför allt en plats där man får uppmuntran,hopp och blir sedd. Ryktet om en sådan plats sprider sig och folk drar folk.

Grow 09 – En minifonferens, i pingstkyrkan 28-29 mars, om den växande kyrkan.

Kl 16.59 28/3 i Pingstkyrkan Forshaga med Sara Lindholm från Öresundskyrkan United Malmö.

Ljuset sveper genom rökdimman, musiken pumpar ut ur högtalarna, 130 förväntansfulla besökare minglar, skrattar och samtalar. Bandet och sångarna intar scenen och drar igång med en grymt bra version av "O store Gud". Efter ytterligare en sång välkomnas Sara Lindholm att dela sitt hjärta med oss. Och som hon sedan gör det!! Ja, det är ingen ide att jag försöker återge, utan lyssna själv på hemsidan.

Kl 20.45 I bara stearinljus (Earth hour) samtalar några ledare och Sara om hur vi kommer vidare i att bygga en ständigt växande församling. Otroligt intressant, utmanade, men framför allt inspirerande.

Kl 12.20 Gudstjänsten har nyss avslutats. Kramar delas, tårar torkas, många uppmuntrar varandra. Jag bara myser. Har i skrivandets stund svårt att hålla tårarna borta. Att se människor fyllda av vissheten om Guds kärlek, att mitt liv har ett syfte och att finnas i en gemenskap där jag kan få vara med och göra skillnad. Det är vad kyrka handlar om!

Tack alla som var med och gjorde Grow 09 till den succé det blev.

Sälen – Två dagar i glada vänner lag.

Manchester i backen nästan hela dagen (det var ingen trängsel i backen precis), mycket mat (tacka Fredrik för det, men varför brunfarin?), fördjupade hockeykunskaper (tack Reimond), många glada skratt. Bra ide (tack Jocke).

Nu på söndag är det gudstjänst kl 16 och temat: body, spirit and soul fortsätter. Sista chansen att se mig jonglera, på söndag med ägg!!

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar