3 augusti 2010

Konsten att njuta

Första dagen på jobbet efter en skön 5 veckors semester, känns helt ok!
Ska försöka komma igång med bloggandet igen, hoppas det uppskattas.

Det har hänt en del sedan sist kan man säga. Den största förändringen är att vår äldsta dotter Amanda flyttat hemifrån,bor numera i Oslo och jobbar på Gardemoens flygplats. Lite underligt är det men helt i sin ordning, det är ju det här hela föräldraskapet går ut på, att hjälpa sina barn att stå på egna ben. Men visst känns det i pappahjärtat när hon ensam drog iväg till storstaden, modig tjej, jag är stolt!

Annars har jag försökt att göra dom där sakerna man tänker att man vill hinna med på sommaren. Ofta är det ju så att man ser fram emot sommaren och säger till folk: - ja men i sommar måste vi göra det och ses där osv. Sedan rinner sommaren på och en hel del blir inte gjort. Men den här sommaren har jag försökt (försöker fortfarande, sommaren är inte slut) att göra dom där sakerna och njuta av det riktigt.
Så jag har spelat en hel del tennis och frisbeegolf (finns numera en bana i Forshaga)
Ätit mycket jordgubbar.
Joggat och styrketränat.
Spelat golf (har inte grönt och kommer inte att skaffa det heller, var med några kompisar och spelade korthål pay and play)
Badat hel del.
Framför allt: gjort det mesta av det här med familj och goda vänner!

Ibland är livet som vårt planerande inför en sommar, livet är något som ligger framför och när vi väl är där glömmer vi att njuta och leva. Men livet är inte framför, det är nu! Därför är en av livets konster att lära sig leva och njuta av det som är för dagen och inte alltid blicka framåt.

Ha en skön fortsatt sommar och njut av det som är.
Hoppas dessutom att vi ses på lördagens sommerlife 16 på Skutberget och sedan 11 till gudstjänst i Pingstkyrkan.

Vi ses!
Staffan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar