6 december 2011

TV

Ja då är två veckors tv-fasta över(okej okej jag tjuvstartade lite på fredagskvällen) och som vanligt kan man konstatera: -Det går att leva utan tv, man hinner med mer saker utan tv, det är skönt att se vinterstudion igen.

Apropå tv. Har du tänkt på en trend i olika tvprogram där det går ut på att dra uuuuuuuuut på spänningen.
Paolo Roberto - på den sista rösten står det.................zooma in Staffan...............zooma in Sven......................Staffan!
- Vem åker ut Idol, blir det Nisse eller Ingrid........zooma in Nisse.......zooma in Ingrid...............båda i bild..............................Nisse!!!
Jag har ingen direkt åsikt om detta (har du?) förutom att det ibland blir lite segt.

På tal om trender så var ju breakdance populärt på 80-talet, denna gyllene tids epok.
Kolla in det här youtubeklippet, det är nästan outhärdligt!

Håll tillgodo!

Vi ses!

3 kommentarer:

  1. Man blir ju inte direkt stolt över att man höll på med
    Breakdance på 80-talet och kommer från Värmland.

    SvaraRadera
  2. Ja men det är väl det enda som går långsamt på de kanalerna som håller på med såna program. annars är det ögonblicksbilder och korta sekvenser som gäller. Ibland är det gött att sitta och titta på ett SVT-program typ "Mitt i naturen" eller Dokument inifrån och liknande. Antagfligen beror det väl på att jag är en göbbe och lite trög.
    Vad anbelangar "breakdancen" så får man väl beundra faktumet att de tordes ställa upp i TV och visa sin "konstform". Respekt!!

    SvaraRadera
  3. Vi har varit utan TV i snart 7 år och det går hur bra som helst! Fast jag skulle inte säga att vi har något strikt TV-fasta, vi kollar på film och svtplay via datorn ibland. Men det är helt otroligt hur mycket tid man vinner på bara se väl utvalda klipp på nätet jämfört med att ha en TV som står och tuggar och går i tid och otid. Kanske skulle ta och prova en riktig fasta i ett par veckor framöver.

    SvaraRadera