23 mars 2010

Highlights


Vilken helg! Trött men glad. Grymt intensivt och innehållsrikt
Fredag
Efter ett två veckors uppehåll med Awake slog vi upp dörrarna och annonserade en talangjakt. Ungdomarna möts med dunkande musik, för dagen nya stolar (glömde att berätta att på morgonen kom dom efterlängtade stolarna, det blev så bra! Fler får plats, vi kan anpassa efter antalet besökare, lätt att duka upp för fest t ex.) och en inspirerad konferencier: Julia Svärd!
Ca 10 bidrag framförde sina talanger, mobiler filmade, tändare tändes, visslingar och jubel efter varje framträdande. Allt avslutades med några korta ord, om att alla är unika med unika talanger som bara väntar på att blomma ut, följt av en kort bön.
Awake är grymt bra, tack alla grymma ledare!

Lördag
Nu var det dax för den avslutande dagen på en turné som pingst centralt anordnat med Pelle Hörnmark (hövdingen för pingst) i spetsen. Tanken med det hela har varit att anordna ledarträffar i hela landet för att inspirera för att göra världens bästa budskap tillgängligt för många fler. Vilken succé! Träffarna har tillsammans samlat mer än 3000 ledare! Nu var det Örebros tur och vi var ca 500st samlade. Dagen innehöll storsamlingar och seminarier och allt med väldigt hög klass. Kul också med bussresan tillsammans med vänner från Karlstad och Kil.

Söndag
Grow 10!!
Det var dukat för något utöver det vanliga.
- Dom nya stolarna på plats!
- Ett taggat band med två nya låtar!
- En inspirerad talare: Sara Lindholm.
- Nya och gamla vänner.
- En skid, bmx och Jesus fantast!
- Äppelkaka med vaniljsås.
Ja du kan nog räkna ut att det hela blev bara sååå bra. Tack alla som gjorde det möjligt, ni är fantastiska!
Ord som ringer kvar i mina öron är svaret på frågan som en ledare i Malmö fick om varför deras lifegrupp växer hela tiden? - Vi bara älskar dom! (på skånska)

Var du inte med? Aj då! Det var illa! Det som är glädjande är ju att det kommer nya chanser varje helg. Gör söndag kl 16 i Pingstkyrkan till en god vana, jag lovar det är inget offer utan en investering.

Vi ses!

Staffan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar